Tregime të zgjedhura

Qëndroni të lidhur

Na ndiqni në facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Dy gra iraniane Bahai u arrestuan në Shiraz, në jugperëndim të Iranit  https://iranprobe.com/al/dy-gra-iraniane-bahai-u-arrestuan-ne-shiraz-ne-jugperendim-te-iranit/

Dy gra iraniane Bahai u arrestuan në Shiraz, në jugperëndim të Iranit

iranprobe.com/al/dy-gra-iraniane-bahai-u-arrestuan-ne-shiraz-ne-jugperendim-te-iranit/
... See MoreSee Less

21 hours ago
Fjalimi për Iranin ofron një paraqitje të shkurtër të politikës së jashtme të Pence  https://iranprobe.com/al/fjalimi-per-iranin-ofron-nje-paraqitje-te-shkurter-te-politikes-se-jashtme-te-pence/

Fjalimi për Iranin ofron një paraqitje të shkurtër të politikës së jashtme të Pence

iranprobe.com/al/fjalimi-per-iranin-ofron-nje-paraqitje-te-shkurter-te-politikes-se-jashtme-te-pe...
... See MoreSee Less

3 days ago
Mike Pence në kampin e MEK në Shqipëri: Mbështesim një Iran demokratik  https://iranprobe.com/al/mike-pence-ne-kampin-e-mek-ne-shqiperi-mbeshtesim-nje-iran-demokratik/Image attachment

Mike Pence në kampin e MEK në Shqipëri: Mbështesim një Iran demokratik

iranprobe.com/al/mike-pence-ne-kampin-e-mek-ne-shqiperi-mbeshtesim-nje-iran-demokratik/
... See MoreSee Less

5 days ago
Mike Pence merr pjesë në mbledhjen e PMOI në Sallën Baharestan në Ashraf-3, ku janë të pranishëm 1000 të burgosur politikë të torturuar nga regjimi i Shahut dhe diktatura fetareImage attachment

Mike Pence merr pjesë në mbledhjen e PMOI në Sallën Baharestan në Ashraf-3, ku janë të pranishëm 1000 të burgosur politikë të torturuar nga regjimi i Shahut dhe diktatura fetare ... See MoreSee Less

5 days ago
Nën sundimin e mullahëve në Iran, lumturia është një krim  https://iranprobe.com/al/nen-sundimin-e-mullaheve-ne-iran-lumturia-eshte-nje-krim/

Nën sundimin e mullahëve në Iran, lumturia është një krim

iranprobe.com/al/nen-sundimin-e-mullaheve-ne-iran-lumturia-eshte-nje-krim/
... See MoreSee Less

6 days ago

Na ndiqni në twitter

Videos

Media