22/03/2017 0 comment

Në fillim të viteve 1990, Ministria e Inteligjencës dhe e  Sigurisë së  Iranit (MOIS) nisi një fushatë propagandistike për të demoralizuar popullin Muxhahedin, duke pohuar në mënyrë të gabuar se Ushtria Çlirimtare Kombëtare (UÇK), një krah ushtarak ...

19/11/2017 0 comment

Muxhahedinët Iranianë ose Organizata Muxhahedine e Popullit të Iranit (PMOI/MEK) grupi kryesor opozitar ndaj regjimit të Iranit. Fondacioni Muxhahedinët Iranianë ose Organizata Muxhahedine e Popullit të Iranit (PMOI/MEK) është grupi kryesor ...

Hide Main content block

Lajmi i fundit