22/03/2017 0 comment

Në fillim të viteve 1990, Ministria e Inteligjencës dhe e  Sigurisë së  Iranit (MOIS) nisi një fushatë propagandistike për të demoralizuar Popullin ...

04/03/2017 0 comment

Muxhahedinët Popullorë kanë qenë prej kohësh një objektiv i etiketimeve. SAVAK-u, policia sekrete e Shahut, keqpërshkruajti organizatën e rezistencës ...

04/03/2017 0 comment

"Kult" është një fjalë tjetër shpifëse, që po përdor  Ministria e Inteligjencës dhe Sigurisë se Iranit (MOIS) për të shpifur për Popullin ...

Iran Probe - Akuzat

Lajmi i fundit