Iran Probe - Kulti

"Kult" është një fjalë tjetër shpifëse, që po përdor Ministria e Inteligjencës dhe Sigurisë se Iranit (MOIS) për të shpifur për Popullin Muxhahedin. Ajo po përdor gjithnjë e më shumë këtë etiketë të rreme, pasi pershkrimet e etiketimeve të tjera janë berë më pak efektive. Nuk mund të kalojë asnjë ditë , në të cilën propaganda e Mullahëve mos të…

Lajmi i fundit