Djele, 30 Gusht 2020 20:56

Sevim Arbana: Agjentët Sekretë të Iranit duhet të dëbohen nga Shqipëria

.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Sevim Arbana një luftëtare e mirënjohur shqiptare e paqes dhe aktiviste për të drejtat e njeriut shprehu mbështetjen e saj për dëbimin e anëtarëve të Agjentëve Sekretë të Iranit nga Shqipëria dhe tha:


“Si punonjëse e paqes dhe aktiviste e të drejtave të njeriut, unë jam e vendosur kundër terrorizmit dhe gjithashtu kundër terrorizmit të regjimit iranian dhe eksportit të fondamentalizmit në Shqipëri dhe jashtë saj.

Unë mbështes MEK dhe NCRI, alternativën demokratike iraniane kundër tiranisë së mullahëve. Të gjithë agjentët dhe mercenarët e inteligjencës dhe agjentëve të sigurimit të regjimit iranian si Ehsan Bidi, duhet të dëbohen nga Shqipëria.

Jam e sigurt se qeveria jonë dhe institucioni evropian, të cilët luftojnë kundër terrorizmit, bënë hapin e duhur kundër Ehsan Bidi. Unë e mbështes këtë akt.“

 

Sevim Arbana
Luftëtare e Paqes dhe aktiviste për të drejtat e njeriut

Tiranë, 28 gusht 2020

Lajmi i fundit