Enjte, 17 Shtator 2020 19:25

Transmetimi live.. Samiti për të mbështetur një Iran të Lirë - 18 shtator 2020, Në orën 17:00

.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

 

Washington DC

Samiti për të mbështetur një Iran të Lirë

 Detyrimi për të Sanksionuar dhe Detyruar Regjimin të Japi Llogari

 18 shtator 2020 , Në orën 17:00 

 

Facebook                              @IranProbeAl  

                                            Iranprobe-website 

 

Lajmi i fundit